Kérdések és válaszok

Javaslod az FMS tanfolyam elvégzését?

Mindenképpen! Az FMS-nek kellene lennie az első lépésnek minden edző számára. Az FMS igazi erejét az értékelési és korrekciós képességek jelentik. Leegyszerűsítve: edzőként tudnunk kell, hogy milyen alapra építünk erőt, állóképességet vagy robbanékonyságot. Az FMS-sel kapcsolatos további információkért kattints IDE!

Mi a filozófia a Ground Force Method mögött?

Elsősorban a Gray Cook és Lee Burton nevével fémjelzett Functional Movement SystemTM. A GFM-ben szereplő minden egyes mozdulat különös odafigyeléssel került kiválasztásra, módosításra vagy strukturálásra, hogy megfelelően illeszkedjen az FMS paradigmájához.

Mi a Ground Force Method célja?

Segíteni az embereket a jobb minőségű mozgás elérésében!

Milyen Ground Force Method képzések léteznek?

A GFM Level 1 a játékos, saját testsúllyal történő edzési rendszer. A Level 2 később kerül majd elindításra, és messzebbre fog nyúlni eszközök, partnerrel végzett gyakorlatok és további játékok alkalmazásával.

Milyen más rendszerek és programok egészíthetik ki a Ground Force Method-ot?

A Super Joints Pavel-től, Prasara JógaTM/TacfitTM, FeldenkraisTM, BioGinasticaTM, TacfitTM, Ginastica NaturalTM mind kiváló kiegészítő rendszerek. Javasoljuk továbbá, hogy ismerd meg az alábbiakat: MovnatTM, Exubernant AnimalTM, Animal FlowTM – ezek szintén fantasztikus módszerek. Erősen javasoljuk továbbá a kettlebellek használatának elsajátítását, lehetőség szerint egy StrongFirst kettlebell instruktor segítségével. A SF az erő iskolája, és az erőre mindannyiunknak szüksége van, összhangban a jobb mozgásminőséggel. Alapelveinkben különbözünk a fent felsorolt módszerektől, de egyszersmind úgy véljük, ezen a területen nem létezik verseny – őszintén szeretnénk, ha világszerte több minőségi mozgásrendszer lenne elérhető!
Ground Force Method
Copyright © 2015 -2017