Hogyan lehetsz instruktor

LÉGY TE IS HIVATALOS GROUND FORCE METHOD INSTRUKTOR!

GFM LEVEL 1
A Level 1 képzés egy 12 órás program, melynek során a következőkkel fogsz megismerkedni:

- GF Exploration (GFE)
- GFM játékok
- A rendszer koncepciója, módszertana és filozófiája
- Mozgások tanítása és mozgástervezés
- Programtervezés, progressziós/regressziós tervek készítése
- Egy edzés összeállítása
- A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 120 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

Mik az előnyei annak, ha Ground Force Method instruktorrá válsz?

- Hirdetheted a saját óráidat, programjaidat vagy edzőtermedet a GFM névvel és logóval.
- Hatalmas mennyiségű információt, videókat és további segédanyagokat kapsz a programjaidhoz.
- Egyéni vagy csoportos órákat tarthatsz.

A GFM Level 1 képzés rendkívül gyakorlatias tanfolyam – szó szerint, ugyanis sok gyakorlást tartalmaz, de emellett számos kiegészítő olvasmány is kapcsolódik hozzá.

Tesztelés
A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 1 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.


 
GFM LEVEL 2
A Level 2 képzés egy 12 órás program, melynek során a következőkkel fogsz megismerkedni:

- Saját testsúlyos progressziók
- Tárgyakkal történő edzés
- Partnerrel végzett progressziók
- Vegyes kihívások
- Még több játék
 
A GFM2 a GFM1 logikus folytatása. Ugyanazokat a mintákat használjuk, de eltérő eszközökkel. Ugyanazt, de másképp. A célunk eljutni a saját testsúlyos mobilitástól, az integrált és játékos mozgástól a természetben és napjaink funkcionális edzőtermeiben megtalálható eszközök használatáig.
 
Egy logikus progressziót is szeretnénk bemutatni magasabb szintű saját testsúlyos készségek felhasználásának segítségével, mely természetesen több partnerrel végzett gyakorlatot is tartalmaz – amellett, hogy az edzés során még több játékot használunk, és megteremtjük a FLOW élményt.
 
A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 80 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

Mik az előnyei annak, ha Ground Force Method 2 instruktorrá válsz?

- TOVÁBBFEJLESZTHETED ÉS KIEGÉSZÍTHETED TOVÁBBI ESZKÖZÖKKEL a jelenlegi edzésprogramjaidat, beleértve a GFM1 edzéseket is.
- LENYŰGÖZHETED ÉS NÖVELHETED az ügyfélkörödet a személyre szabott, kihívást jelentő és hatékony edzésprogramjaiddal.

Tesztelés
A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 2 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.A GFM gyakorlása számos csoport számára hasznos lehet:

- hétvégi harcosok számára kezdő programként vagy teljes programként
- sérült atléták számára rehabilitációként
- atléták számára terhelés elvonó programként vagy alacsony intenzitást igénylő mozgásként
- idősebbek számára, hogy javítsák mozgási képességeiket, mobilitásukat, és hogy helyreállítsák az egyensúlyukat
- gyermekek számára, hogy javítsák testtudatukat, a propriocepciót és a koordinációt


GYIK – Instruktori Képzés

Hogyan lehet a legjobban felkészülni a GFM képzésre? – Erősen javasolt elolvasni az alábbi könyveket: Pavel Tsatsouline – Super Joints és A meztelen harcos, Gray Cook – Movement, Stuart M. Brown – Play, Csíkszentmihályi Mihály – Flow - Az áramlat.

Meddig érvényes egy instruktori diploma? – A kibocsátástól számítva 2 évig.

Hogyan tudom megújítani? – 50%-os kedvezménnyel részt vehetsz egy Level 1 képzésen, vagy küldhetsz videót egy Nemzetközi Instruktornak. További részleteket az Instruktori kézikönyvben találsz.

Mi a helyzet a többi képzéssel? – Hamarosan hirdetünk FIATALOKKAL ÉS IDŐSEKKEL kapcsolatos képzéseket is, nézz vissza később...

Van-e annak valami díja, ha le kell mondanom a képzésen való regisztrációmat? – Igen, a következőt tartalmazza a Lemondási Politikánk:

A képzés díja a képzést megelőző 14 napon belül nem visszatéríthető, de a képzés díja a 1 éven belül felhasználható egy következő képzésre. Ha több mint 14 nappal a képzést megelőzően történik a lemondás, a díj 100%-a visszafizetésre kerül $50 tranzakciós díj levonását követően. Abban a valószínűtlen esetben, ha a képzés szponzora/házigazdája mondja le teljes mértékben a képzést, a regisztrált résztvevők választhatnak, hogy a képzés díjának visszatérítését kérik, vagy felhasználják azt 1 éven belül egy következő képzésre.

Habár mindent megteszünk, hogy a meghirdetett program megvalósuljon, a képzés szponzora/házigazdája fenntartja magának a jogot a meghirdetett programtól való eltérésre.
Ground Force Method
Copyright © 2015 -2017