Jognyilatkozat

OLVASD EL, MIELŐTT BELÉPSZ A JELSZAVADDAL A GROUNDFORCEMETHOD WEBOLDALRA
 
EZ EGY LEMONDÓ NYILATKOZAT MINDEN OLYAN SZEMÉLY SZÁMÁRA, AKI HOZZÁFÉR A GROUNDFORCEMETHOD WEBOLDALHOZ, VALAMINT ANNAK TELJES TARTALMÁHOZ, IDE ÉRTVE KÜLÖNÖSKÉPPEN ANNAK KORLÁTOZOTT, SPECIÁLIS TARTALMÁT. A jelszavaddal történő minden egyes bejelentkezés során tudomásul veszed, hogy elfogadod és betartod a GROUNDFORCEMETHOD szabályzatának alábbi kikötéseit:
 
Korlátozott hozzáférés
 
  1. A weboldal használata. A GROUNDFORCEMETHOD korlátozott, nem kizárólagos hozzáférést biztosít számodra jogi célokra és felhasználásra, hogy hozzáférhess, és magán célra használhasd a Weboldalt. A Weboldalon található tartalmat kereskedelmi célra nem, kizárólag magán célra töltheted le; azonban csak abban az esetben teheted ezt, ha a tartalmon található szerzői jogi valamint egyéb tulajdonosi megjegyzéseket nem távolítod el. Továbbá a Weboldalon található semmilyen tartalmat (ide értve korlátozás nélkül a szövegeket, képeket, hanganyagokat és video anyagokat) nem oszthatsz meg, módosíthatsz, tehetsz közzé, használhatsz fel újra, oszthatsz meg újra, vagy használhatsz fel közösségi vagy üzleti célra a GROUNDFORCEMETHOD előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, melynek megadását a GROUNDFORCEMETHOD kizárólagosan és szabad belátása szerint megtagadhatja. Nem módosíthatod, illetve gátolhatod a Weboldal tartalmát illetve működését, valamint nem tölthetsz le a Weboldalról semmilyen tartalmat azzal a céllal, hogy később más weboldalon felhasználd azt, ide értve az internetes aukciós oldalakat is. A Weboldalon található összes tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennél fogva a velük történő visszaélés a szerzői jogok, védjegyek, valamint további más törvények megszegését jelenti. A GROUNDFORCEMETHOD a Weboldalon található teljes tartalom használatának jogát fenntartja.
 
  1. Tiltott bármilyen más jellegű felhasználás. A Weboldal bármely más jellegű felhasználása határozottan tiltott, az engedély nélküli felhasználás automatikusan és azonnali hatállyal megszünteti a GROUNDFORCEMETHOD által biztosított korlátozott hozzáférést. Továbbá a GROUNDFORCEMETHOD fenntartja magának a jogot, hogy tájékoztatással egybekötve vagy anélkül szabad belátása szerint visszavonja tőled, a Felhasználótól ezt a hozzáférést bármikor, bármilyen okból, illetve indoklás nélkül egyaránt.
 
Felmondás
 
A GROUNDFORCEMETHOD előzetes tájékoztatás illetve indoklás nélkül szabad belátása szerint bármikor felmondhatja illetve felfüggesztheti a hozzáférésedet a Weboldal egészéhez illetve annak bármely részéhez.
 
Szellemi tulajdon
 
A Weboldalon található termékek, szabadalmak, terméknevek, dizájnok, logók, címek, szövegek, képek, hanganyagok, video anyagok, valamint minden további tartalom a GROUNDFORCEMETHOD védjegyét, szolgáltatási nevét, márkanevét, szerzői jogát, szabadalmát illetve egyéb tulajdonát képezik („a GROUNDFORCEMETHOD szellemi tulajdona”), kivéve, ha ettől eltérően nem kerül feltüntetésre. Minden további nem regisztrált illetve regisztrált védjegy a vonatkozó jogosult tulajdonát képezi. A Weboldal tartalma semmilyen körülmények között nem értelmezhető olyan módon, mintha az a Weboldalon megjelenített GROUNDFORCEMETHOD Szellemi tulajdon felhasználása tekintetében bárki számára felhasználási jogot vagy engedélyt biztosítana a GROUNDFORCEMETHOD írásbeli hozzájárulása nélkül.
A belépéssel és/vagy a Weboldal és annak valamely illetve teljes tartalmának felhasználásával elfogadod, hogy betartod a GROUNDFORCEMETHOD szabályzatának fenti kikötéseit, melyek hatályban vannak minden sikeres bejelentkezés vagy a Weboldal egyéb használata esetén. A szabályzat ezen kikötései vonatkoznak Rád, valamint minden entitásra illetve személyre, akik nevében eljársz, továbbá minden entitásra illetve személyre, aki a te felhasználónevedet és/vagy jelszavadat használja a belépéshez, valamint a Weboldal és tartalmának használatához.

Az oldal használati feltételeit elfogadom:

Belépés

E-mail címe:
Jelszó:
 
Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide.
Ground Force Method
Copyright © 2015 -2017