Imre Máté

Imre Máté

Imre Máté

Város: Szeged
Edzés Típusa: StrongFirst - Kettlebell
Telefon:
Oktató bemutatása

A sport és a mozgás világa már gyermekkorom óta foglalkoztat. Több sportot is kipróbáltam (küzdősportok, súlyzós edzés, versenyszerű fekvenyomás, futás, úszás). Az edzések során mindig érdekelt, hogy mit miért teszünk és hogy hogyan működik az emberi test. Mivel az évek során egyre jobban elmélyedtem a témában, szerettem volna hivatásszerűen is a mozgással és az egészség fejlesztésével foglalkozni. Így lettem gyógytornász.

A kettlebelles edzésről először 2005-ben olvastam. 2008-ban lehetőségem volt kipróbálni a módszert, majd 2009-ben sikeres instruktori vizsgát tettem. Az RKC módszerére jellemző rendszerelvű gondolkodás és tudatosság úgy gondolom, hogy elég ritka a mai sport – és egészségpiacon. Az RKC mellett szóló másik jelentős érv, hogy a mozgás minőségére nagy hangsúlyt fektet, ezért lecsökken a sérülésveszély, és növekszik a hatékonyság.

Az óráimra szeretettel várom az erősödni és fogyni vágyókat, illetve azokat is, akik korábban valamilyen mozgásszervi problémával küzdöttek és most szeretnének újra sportolni.

Végzettségek

Kapcsolat

Írj üzenetet közvetlenül az Instruktornak

Edzéseim

Edzés neve, helyszín

Edzés időpont

instruktor

Jelenleg még nincsenek edzéseim