LÉGY TE IS HIVATALOS GROUND FORCE METHOD INSTRUKTOR!

A Ground Force Method Level 1 képzés bemutatja a rendszert, hogy hogyan eddz a saját testeddel – hatékonyabban, játékosabban és okosabban. Még hiányzik a GFM certifikáció az edzői arzenálodból?
A kurzusok elvégzése után 2 évig érvényes diplomát kapsz majd, melyet bármikor felfrissíthetsz.
Lehetsz Crossfit, Kettlebell, Funkcionális vagy éppen erőedző –, a GFM programot az edzésrendszeredre szabhatod, és tanulóid edzéseit biztonságosabbá és élvezetesebbé teheted.

MILYEN ISMERETEKRE TESZEK SZERT A 12 ÓRÁS PROGRAM ALATT?

– GF Exploration (GFE)
– GFM játékok
– A rendszer koncepciója, módszertana és filozófiája
– Mozgások tanítása és mozgástervezés
– Programtervezés, progressziós/regressziós tervek készítése
– Egy edzés összeállítása
– A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 120 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

– Hirdetheted a saját óráidat, programjaidat vagy edzőtermedet a GFM névvel és logóval.
– Hatalmas mennyiségű információt, videókat és további segédanyagokat kapsz a programjaidhoz.
– Egyéni vagy csoportos órákat tarthatsz.

A GFM Level 1 képzés rendkívül gyakorlatias tanfolyam – szó szerint, ugyanis sok gyakorlást tartalmaz, de emellett számos kiegészítő olvasmány is kapcsolódik hozzá.A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 1 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.

A GFM2 a GFM1 logikus folytatása. Ugyanazokat a mintákat használjuk, de eltérő eszközökkel. Ugyanazt, de másképp. A célunk eljutni a saját testsúlyos mobilitástól, az integrált és játékos mozgástól a természetben és napjaink funkcionális edzőtermeiben megtalálható eszközök használatáig.

Egy logikus progressziót is szeretnénk bemutatni magasabb szintű saját testsúlyos készségek felhasználásának segítségével, mely természetesen több partnerrel végzett gyakorlatot is tartalmaz – amellett, hogy az edzés során még több játékot használunk, és megteremtjük a FLOW élményt.

MILYEN ISMERETEKRE TESZEK SZERT A 12 ÓRÁS PROGRAM ALATT?

– Saját testsúlyos progressziók
– Tárgyakkal történő edzés
– Partnerrel végzett progressziók
– Vegyes kihívások
– Még több játék
– A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 80 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

– TOVÁBBFEJLESZTHETED ÉS KIEGÉSZÍTHETED TOVÁBBI ESZKÖZÖKKEL a jelenlegi edzésprogramjaidat, beleértve a GFM1 edzéseket is.
– LENYŰGÖZHETED ÉS NÖVELHETED az ügyfélkörödet a személyre szabott, kihívást jelentő és hatékony edzésprogramjaiddal.

A GFM Level 1 és Level 2 kedvezményes áron, egy hosszú hétvége alatt elvégezhető.
Tanuld meg tanítani a GFM rendszerét! Lehetsz Crossfit, Kettlebell, Funkcionális vagy éppen erőedző –, a GFM programot az edzésrendszeredre szabhatod, és tanulóid edzéseit biztonságosabbá és élvezetesebbé teheted.

A szemináriumunk célja: mozogj jobban! A GFM egy könnyen és játékosan elsajátítható szabad testsúlyos edzésforma – minden korosztály számára.
Ha szeretnéd jobban megismerni a Ground Force Method-ot, vagy elvégezni a GFM1 instruktori képzést, akkor itt a helyed!

A Ground Force Method szabad testsúlyos mozgásrendszerének szerepe a felső végtag és a vállöv mozgásmintáinak fő irányelveit alapul véve. Vállfájdalmak kezelése gyakorlati útmutatóval 3 órában!

A Ground Force Method szabad testsúlyos mozgásrendszerének szerepe az alsó végtag és a csípő mozgásmintáinak fő irányelveit alapul véve. Fejleszd a guggolásod játékosan a GFM alapmászásaival!