Katschthaler Gabriella

Katschthaler Gabriella

Katschthaler Gabriella

StrongFirst Senior Instructor|Z-Health Trainer (R,I)
Város: Debrecen
Edzés Típusa: Funkcionális tréning|Kettlebell|Mobility|StrongFirst - Kettlebell|Tartás- és mozgásjavítás
Telefon:
Oktató bemutatása

Ahhoz képest, hogy annak idején sportolásra orvosilag alkalmatlannak ítéltettem, és voltam az évek során túlsúlyos, keringési problémás és „nyomorék” (gerinc-deformációk, súlyos hát- és térdfájdalmak), szerintem egész jól rendbe hozott engem az RKC-StrongFirst, az FMS és a Z-Health rendszerek kombinációja ?
Olyannyira, hogy 2008-ban RKC oktató lettem, majd (valószínűleg egész Európában az első) CK-FMS, Z-Health trainer (R és I), 2010-ben RKC II és RKC Team Leader, 2012-ben FMS vezető oktató, 2013-ban pedig Senior SFG Instruktor.
Pavel elit oktatói gárdájának részeként nemzetközi SFG vizsgakurzusokon is oktatok, különböző szemináriumokat tartok itthon és külföldön egyaránt.

Debrecenben, a Corpus Fitness földszinti különtermében 2008 óta üzemeltetem a Bátorságsarkot. Sok és sokféle ember fordul meg nálunk, gyerekektől nyugdíjasokig; abszolút edzetlenektől teljesen hétköznapi átlagembereken át élsportolókig; sokszor orvosi ajánlásra érkező „reménytelen esetek”, itt-ott-fájós, ülő életmódtól szenvedők, életmódváltók.
Küldetésemnek érzem, hogy segítsem őket abban, hogy jobban megismerjék a saját testük működését, javítsák mozgásuk minőségét, egészségesebbé váljanak, visszanyerjék elveszített képességeiket, és így biztonságosan és hatékonyan érhessék el céljaikat, legyen az sérülésből vagy életmódból adódó torzult mozgásminták, tartáshibák rehabilitációja, sérülés-megelőzés, zsírégetés, izomtömeg-növelés, funkcionális fittség vagy sportteljesítmények fokozása.

Végzettségek

StrongFirst Senior Instructor|Z-Health Trainer (R,I)

Kapcsolat

Írj üzenetet közvetlenül az Instruktornak

Edzéseim

Edzés neve, helyszín

Edzés időpont

instruktor

Jelenleg még nincsenek edzéseim